Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Uw glazenwasser in Turnhout met jaren ervaring!

Geen tijd of zin om zelf uw ramen te lappen? Dan sturen wij een ervaren ruitenwasser bij u langs. Vraag nu een gratis offerte! ASR Window Cleaning helpt u graag verder.
Alpinisme - Rope Acces

Geen gebouw is te hoog voor ons. Met onze specialisten in Alpinisme - Rope Acces komen we tot de moeilijkst bereikbare plaatsen?

Ramen lappen

Hebben uw ramen een opfrisbeurt nodig? Kies dan voor de betrouwbare service van onze ervaren vakmensen. Uw garantie? Een glanzend eindresultaat, zonder vlekken of strepen.

Gevelreiniging

Een propere gevel straalt een fris en uitnodigend imago uit. Na een bezoek van onze vakmannen blinkt uw gevel als nooit tevoren!

Onderhoud

Reiniging van dakgoten, rolluiken, kroonlijsten, koepels of veranda’s? Glazenwasser Turnhout speelt het klaar in een wip, tegen een eerlijke prijs.
Specialiteiten

Uw polyvalente glazenwasser in Turnhout...

Op zoek naar een betrouwbare én betaalbare glazenwasser? In de regio Turnhout geen betere keuze dan ASR Window Cleaning. Ons dynamische bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in de schoonmaaksector. In een handomdraai doen we elke bestofte raampartij glanzen als weleer. Tegen zeer scherpe prijzen!

Onze glazenwasserij biedt u een totaalservice van a tot z: we lappen niet enkel uw ramen, maar doen ook uw omlijstingen blinken als nooit tevoren. In één adem maken we ook uw vensterbanken onberispelijk schoon.
Waarvoor kunt u terecht bij ASR Window Cleaning?

• Onderhoud van alle glas- en raamwerk, binnen én buiten
• Gevelreiniging
• Reinigen van dakgoten, rolluiken, kroonlijsten, koepels en veranda’s
• Schoonmaak van zonnepanelen en publiciteitsborden

Elke opdracht is uniek, daarom werken wij niet met standaardprijzen. Wij komen graag bij u langs in de regio Turnhout voor een vrijblijvende offerte. Maak snel een afspraak met de beste glazenwasser uit de streek!

Glazenwasser in Turnhout: ontdek de troeven van onze firma

Uw glazenwasser in Turnhout levert geen half werk: we gaan pas weg als uw ramen én omlijstingen blinken als een spiegel. Ons bedrijf werkt zowel voor particulieren, bedrijven als openbare instellingen.

Ramen lappen, gevelreiniging, onderhoud van koepels en veranda’s,… Ons polyvalent team brengt elke opdracht tot een goed einde.  Voor een optimaal resultaat behandelen we uw raam- en glaspartijen met osmosewater. Zo blijven ze langer bestand tegen stof en neerslag.

Onze troeven?

• Meer dan 15 jaar ervaring in de schoonmaaksector
• Kwaliteit en service tot in de puntjes
• Vlotte communicatie, stipte afspraken
• De scherpste prijs-kwaliteitverhouding in de regio
• Strikt nageleefde veiligheidsvoorschriften
• Vaste ramenlapper bij periodieke opdrachten

Op zoek naar een ervaren glazenwasser in de omgeving Turnhout, voor een eenmalige of periodieke opdracht? Neem dan contact op met ons bedrijf, uw specialist in de regio. De zaakvoerder komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.
© 2017-2018 ASR Window Cleaning
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
ASR Window Cleaning
Rijkevorselseweg 31
2340 Beerse
Contacteer ons